Tegnap este megsütöttem a
Limaránál található csokoládés kalácsot. Ma kora reggel ennyit sikerült a sáskahad után megmenteni,hogy legyen kép is róla.
Azt hiszem a nagy koncentrálásban talán eggyel többet hajtogattam, mint kellett volna, így szinte egynemű lett. Legközelebb erre figyelni fogok. Nagyon finom,könnyű lett, ahogy Limara írta hagytam kelni bőven megfonva.
A recept és a hajtogatási útmutató megtalálható Limara oldalán, érdemes belevágni, nem olyan nagy macera.
Gyönyörű lett, jól látszanak a rétegek szerintem! :))
VálaszTörlésLimara köszönöm, és a receptet is! Lesz még ismétlés.
VálaszTörlésHétvégén akarom én is,nagyon szép letta Tiéd!:-))
VálaszTörlésAnnyira látszik rajta, hogy könnyű a tésztája! Feltétlenül megsütöm én is.
VálaszTörlésTe aztán nagyon gyors voltál!! Szépek a rétegek, nincs ezzel semmi gond!
VálaszTörlésAndi hajrá!:)
VálaszTörlésKata tényleg az lett,de legalább egy órát kelt fonva.
Trinity a kicsi lányom látta amikor Limaránál megnéztem,és mondta,hogy fürgén süssem meg!
Maradt a croissant,mert a fiúk azt kérték csokisan,úgyhogy csak bámulni jöttem..:-))
VálaszTörlésHú, de gyönyörű! Én is kipróbálom!
VálaszTörlésAndi az is finom, majd legközelebb jöhet ez is!
VálaszTörlésNapmátka sok sikert hozzá!