Oldalak

2009. szeptember 24., csütörtök

Hajtogatott csokoládés kalács


Tegnap este megsütöttem a Limaránál található csokoládés kalácsot. Ma kora reggel ennyit sikerült a sáskahad után megmenteni,hogy legyen kép is róla.
Azt hiszem a nagy koncentrálásban talán eggyel többet hajtogattam, mint kellett volna, így szinte egynemű lett. Legközelebb erre figyelni fogok. Nagyon finom,könnyű lett, ahogy Limara írta hagytam kelni bőven megfonva.
A recept és a hajtogatási útmutató megtalálható Limara oldalán, érdemes belevágni, nem olyan nagy macera.

9 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett, jól látszanak a rétegek szerintem! :))

    VálaszTörlés
  2. Limara köszönöm, és a receptet is! Lesz még ismétlés.

    VálaszTörlés
  3. Hétvégén akarom én is,nagyon szép letta Tiéd!:-))

    VálaszTörlés
  4. Annyira látszik rajta, hogy könnyű a tésztája! Feltétlenül megsütöm én is.

    VálaszTörlés
  5. Te aztán nagyon gyors voltál!! Szépek a rétegek, nincs ezzel semmi gond!

    VálaszTörlés
  6. Andi hajrá!:)

    Kata tényleg az lett,de legalább egy órát kelt fonva.

    Trinity a kicsi lányom látta amikor Limaránál megnéztem,és mondta,hogy fürgén süssem meg!

    VálaszTörlés
  7. Maradt a croissant,mert a fiúk azt kérték csokisan,úgyhogy csak bámulni jöttem..:-))

    VálaszTörlés
  8. Hú, de gyönyörű! Én is kipróbálom!

    VálaszTörlés
  9. Andi az is finom, majd legközelebb jöhet ez is!

    Napmátka sok sikert hozzá!

    VálaszTörlés