Oldalak

2010. július 4., vasárnap

Megjelent a Kifőztük 5. száma!






Hűsítő finomságokkal, grillezett ételekkel, salátákkal megjelent a Kifőztük 5. száma!
Ebben a számban a tecnikai részbe fagyihoz való ostyákat készítettem, megsütöttem az olvasók által megszavazott ribizlis habos tortát és készült egy parfétorta is.








 

3 megjegyzés:

  1. Mi lesz a parfétortával, ha kiolvad? elkezd szépen szétfolyni? Nem merek nekiállni ebben a hőségben.

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok mindenkinek, szuper lett megint!:-))
    A ribizliset(is) kinéztem, ha lesz ribizlim, elészítem!:-))

    VálaszTörlés
  3. Kedves névtelen, a parfétortát a fagyasztóban kell tárolni, amikor enni szeretnél belőle vágsz egy szeletet, a többi megy vissza a fagyóba.

    Andi köszönjük, ribizlis fini lesz:)

    VálaszTörlés