Megjelent a
Kifőztük magazin 9. száma! Ingyenesen letölthető a
Kifőztük oldalról!
Benne sok finom libás recept, gasztroajándék ötletek és mivel a hónap végén már kezdődik az adventi időszak, készítettem egy mézeskalács adventi naptárat.
Egy
"Kiss" játékra hívjuk az olvasóinkat, parádés nyeremények várják a szerencséseket! Érdemes a konyhában sürgölődni és az elkészült finomságok receptjét beküldeni!
Aki pedig Sopronban jár, várja egy
elvarázsolt csokoládévilág a Harrerben!
A mézeseid csodásak, mint mindig!
VálaszTörlésKiskukta aranyos vagy, köszönöm!
VálaszTörlésNagyszerű kiadvány, az abszolút kedvencek a mézesek, egyszerűen gyönyörűek!!!
VálaszTörlésZsiri köszönöm a többiek nevében is, örülök, hogy tetszenek a mézesek!
VálaszTörlésNézegettem a kiadványban lévő és a blogodban található mézeskalács receptet, ugyanis tavaly nem sikerült túl jól (nem a Tiéd, hanem egy másik recept), de idén biztosra szeretnék menni, és szerintem a Te recepteddel tuti lesz a siker :) Viszont a két recept eléggé különbözik egymástól. Például a vaj vagy a liszt mennyisége is, mi a különbség a két fajta mézes között?
VálaszTörlésZsiri a különbözés oka az én nyughatatlan természetem, mindig változtatok, keresem a még tökéletesebb tésztát. Jelenleg úgy néz ki, hogy díszekhez, házikóhoz, mécsestartóhoz az újságban leírt tésztánál maradok, ez nagyon jól működött.
VálaszTörlésHa ennivaló, puha mézest szeretnél sütni, akkor javaslom a blogon lévő másik tésztareceptet, ezt Mézeskalács címen találod a tartalomjegyzékben. Jobbra az oldalsávban a pirossal írt "Összes recept"-re kattintva keresd. Ezeket is lehet szépen írókázni, vagy csokoládéval díszíteni, de rögtön puha, finom mézest kapsz belőle.
Ha további segítség kell, írj a mohakonyha@gmail.com címre, szívesen segítek!
Nagyon szépen köszönöm a választ és a segítséget, ha bármi további kérdésem van, jelentkezem :) Azt hiszem még mostanában mindkettőből csinálok próbasütést, hogy kitapasztaljam, hogyan működnek nálam is :)
VálaszTörlés