2011. május 2., hétfő

Bográcsos főzőverseny Óbudán








Szombaton a Kifőztük csapata is részt vett az Óbudai Múzeum családi napján rendezett bográcsos főzőversenyen.
A feladat pincepörkölt készítése volt. Az alapanyagokat a múzeum biztosította, a versenyzők feladata volt egyéni fűszerezéssel megfőzni az ételt, majd gusztusosan tálalni a zsűrinek.

A zsűri elnöke és a műsorvezető Bede Róbert volt, a Tv Paprika főszakácsa. Nagyon jól éreztük magunkat, csodaszép idő volt, remek társaság, jó hangulat.

Csapatfőnökünk KataKonyha férje volt, neki köszönhetően isteni finom lett a pörkölt. Én sütöttem hozzá egy kenyeret, ami nem lett szép, mert kirepedt, de legalább jó ízű volt, jó kis ebédünk lett így.
Nem kerültünk a díjazottak közé, de ez nem szegte kedvünket, itt a részvétel volt a fontos.

A pincepörkölt receptjét rövidesen mindenki olvashatja a Kifőztük májusi számában, érdemes elkészíteni egy szép nyári napon!

7 megjegyzés:

Citromhab írta...

Jó kis program lehetett!
A kenyered csodaszép, éppen attól, hogy kirepedt:-)

Andi/cuki írta...

De jól esne az a irepedt kenyér most:-))

Szemi írta...

A lényeg, hogy jól éreztétek magatokat! A kenyér szerintem nagyon is szép lett, én pont ezt a forradásos részeket szeretem a legjobban. :))

trinity írta...

Méghogy nem szép az a kenyér:O Kitunkolnám vele azt a pincepörköltet!

Moha írta...

Citromhab, nagyon jó volt!

Andi küldöm a serclijét:)

Szemi valóban így van, nekem ez volt az első főzőversenyem, jó buli volt!

Trinity tunkoltunk mi is bőszen, finom volt!

Marika írta...

Szerintem sem csak a díj a fontos, lényeg , hogy jól éreztétek magatokat!
A kenyér pedig szenzációsan néz ki! Elfogadnám most!!

Moha írta...

Nemethék ez bizony így van, nagyon jól sikerült az egész nap!

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...