Oldalak

2011. május 2., hétfő

Bográcsos főzőverseny Óbudán








Szombaton a Kifőztük csapata is részt vett az Óbudai Múzeum családi napján rendezett bográcsos főzőversenyen.
A feladat pincepörkölt készítése volt. Az alapanyagokat a múzeum biztosította, a versenyzők feladata volt egyéni fűszerezéssel megfőzni az ételt, majd gusztusosan tálalni a zsűrinek.

A zsűri elnöke és a műsorvezető Bede Róbert volt, a Tv Paprika főszakácsa. Nagyon jól éreztük magunkat, csodaszép idő volt, remek társaság, jó hangulat.

Csapatfőnökünk KataKonyha férje volt, neki köszönhetően isteni finom lett a pörkölt. Én sütöttem hozzá egy kenyeret, ami nem lett szép, mert kirepedt, de legalább jó ízű volt, jó kis ebédünk lett így.
Nem kerültünk a díjazottak közé, de ez nem szegte kedvünket, itt a részvétel volt a fontos.

A pincepörkölt receptjét rövidesen mindenki olvashatja a Kifőztük májusi számában, érdemes elkészíteni egy szép nyári napon!

7 megjegyzés:

  1. Jó kis program lehetett!
    A kenyered csodaszép, éppen attól, hogy kirepedt:-)

    VálaszTörlés
  2. De jól esne az a irepedt kenyér most:-))

    VálaszTörlés
  3. A lényeg, hogy jól éreztétek magatokat! A kenyér szerintem nagyon is szép lett, én pont ezt a forradásos részeket szeretem a legjobban. :))

    VálaszTörlés
  4. Méghogy nem szép az a kenyér:O Kitunkolnám vele azt a pincepörköltet!

    VálaszTörlés
  5. Citromhab, nagyon jó volt!

    Andi küldöm a serclijét:)

    Szemi valóban így van, nekem ez volt az első főzőversenyem, jó buli volt!

    Trinity tunkoltunk mi is bőszen, finom volt!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem sem csak a díj a fontos, lényeg , hogy jól éreztétek magatokat!
    A kenyér pedig szenzációsan néz ki! Elfogadnám most!!

    VálaszTörlés
  7. Nemethék ez bizony így van, nagyon jól sikerült az egész nap!

    VálaszTörlés