Oldalak

2011. június 16., csütörtök

Tiffany mézeskalács hajnalkával



Amíg újabb süti vagy étel nem kerül terítékre, hoztam egy mézest. Nagyon szeretem a virágokat, és továbbra is kísérletezem azzal, hogyan tudom mézeskalácsra varázsolni őket.

13 megjegyzés:

  1. Hát ez is ugyanolyan szép, mint a többi mézesed! Mintha nem is süti, hanem valami kerámia lenne. Élethűen visszaadja a Tiffany-hangulatot.

    VálaszTörlés
  2. Hihetetlen, hogy mindez egy mézeskalácson van... :-)

    VálaszTörlés
  3. Épp most írtam neked e-mailt mézes ügyben, és csak utána vettem észre hogy feltetted ezt a csodát!

    VálaszTörlés
  4. Hát ez fantasztikus én szó nélkül vagyok... A mézeskalácsok kirájnőjévé kell avatni.
    Én soha az arnyekod se lehetek sajnos....

    VálaszTörlés
  5. Anyaaam!

    Csodas!!! Hogy a csudiba tudsz Te Moham ilyen szepsegeket varazsolni!!! OOooo!
    Nagyon tetszik!!
    Szia! ILDIKO

    VálaszTörlés
  6. Fantasztikus dolgokat készítesz:) Ámulok és bámulok.
    Gratulálok:)
    Múlt héten anyu szülinapjára a sütés nélküli citromhab tortát csináltam meg és valami Isteni lett. Köszönöm:)

    Egy technikai kérdésem van Hozzád:)
    Most az epres spiráltortát szeretném elkészíteni és felmerült bennem a kérdés, hogy egy adag tészta feltekerve egy átlag méretű tortát eredményez?

    (Még egyszer gratulálok a remekműveidhez, ennyire még senki nem inspirált sütésre:D, tele vagyok kipróbálásra váró receptekkel. Köszi:) )
    Helga

    VálaszTörlés
  7. Nem találok szavakat, mesteri

    VálaszTörlés
  8. M@rti köszönöm, igyekszem elérni, hogy élethű legyen, mert ez már tulajdonképpen nem süti, hanem dísztárgy inkább.

    Katucikonyha ha szép simára sikerül a terülőmáz, akkor bármi lehet rajta:)

    Judit olvastam:)

    Erdős Éva köszönöm szépen!

    Daniela köszönöm, szerintem mindenki tud szép mézeseket sütni, és pont az a jó, hogy mindenkié más-más.

    Bodzazsuzsa köszönöm!

    Ildikóm, tudod, csak idő és türelem:)))

    Helga nagyon köszönöm, örülök, hogy ízlett a citromos torta! Anyukádnak utólag is boldog születésnapot kívánok!

    Az epres spiráltorta kicsit kisebb lesz, mint egy átlag 26-os torta. Ha nagyobb átmérőjűt szeretnél, akkor süss még egy lap piskótát, vágj egy kicsivel szélesebb csíkokat, így magasabb is lesz a torta. A lekvár és a bevonat mennyiségén is emelj, de duplázni nem kell, elég szerintem másfélszeres adag.

    Bianka köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
  9. Gratulálok!
    Csodás műveket alkotsz!

    VálaszTörlés
  10. Terike köszönöm szépen!

    Szemi köszönöm:)

    VálaszTörlés