Amíg újabb süti vagy étel nem kerül terítékre, hoztam egy mézest. Nagyon szeretem a virágokat, és továbbra is kísérletezem azzal, hogyan tudom mézeskalácsra varázsolni őket.
Fantasztikus dolgokat készítesz:) Ámulok és bámulok. Gratulálok:) Múlt héten anyu szülinapjára a sütés nélküli citromhab tortát csináltam meg és valami Isteni lett. Köszönöm:)
Egy technikai kérdésem van Hozzád:) Most az epres spiráltortát szeretném elkészíteni és felmerült bennem a kérdés, hogy egy adag tészta feltekerve egy átlag méretű tortát eredményez?
(Még egyszer gratulálok a remekműveidhez, ennyire még senki nem inspirált sütésre:D, tele vagyok kipróbálásra váró receptekkel. Köszi:) ) Helga
M@rti köszönöm, igyekszem elérni, hogy élethű legyen, mert ez már tulajdonképpen nem süti, hanem dísztárgy inkább.
Katucikonyha ha szép simára sikerül a terülőmáz, akkor bármi lehet rajta:)
Judit olvastam:)
Erdős Éva köszönöm szépen!
Daniela köszönöm, szerintem mindenki tud szép mézeseket sütni, és pont az a jó, hogy mindenkié más-más.
Bodzazsuzsa köszönöm!
Ildikóm, tudod, csak idő és türelem:)))
Helga nagyon köszönöm, örülök, hogy ízlett a citromos torta! Anyukádnak utólag is boldog születésnapot kívánok!
Az epres spiráltorta kicsit kisebb lesz, mint egy átlag 26-os torta. Ha nagyobb átmérőjűt szeretnél, akkor süss még egy lap piskótát, vágj egy kicsivel szélesebb csíkokat, így magasabb is lesz a torta. A lekvár és a bevonat mennyiségén is emelj, de duplázni nem kell, elég szerintem másfélszeres adag.
Hát ez is ugyanolyan szép, mint a többi mézesed! Mintha nem is süti, hanem valami kerámia lenne. Élethűen visszaadja a Tiffany-hangulatot.
VálaszTörlésHihetetlen, hogy mindez egy mézeskalácson van... :-)
VálaszTörlésÉpp most írtam neked e-mailt mézes ügyben, és csak utána vettem észre hogy feltetted ezt a csodát!
VálaszTörlésGyönyörű, mint mindig!:)
VálaszTörlésHát ez fantasztikus én szó nélkül vagyok... A mézeskalácsok kirájnőjévé kell avatni.
VálaszTörlésÉn soha az arnyekod se lehetek sajnos....
Elbűvölő, csodálatos, mesteri!
VálaszTörlésAnyaaam!
VálaszTörlésCsodas!!! Hogy a csudiba tudsz Te Moham ilyen szepsegeket varazsolni!!! OOooo!
Nagyon tetszik!!
Szia! ILDIKO
Fantasztikus dolgokat készítesz:) Ámulok és bámulok.
VálaszTörlésGratulálok:)
Múlt héten anyu szülinapjára a sütés nélküli citromhab tortát csináltam meg és valami Isteni lett. Köszönöm:)
Egy technikai kérdésem van Hozzád:)
Most az epres spiráltortát szeretném elkészíteni és felmerült bennem a kérdés, hogy egy adag tészta feltekerve egy átlag méretű tortát eredményez?
(Még egyszer gratulálok a remekműveidhez, ennyire még senki nem inspirált sütésre:D, tele vagyok kipróbálásra váró receptekkel. Köszi:) )
Helga
Nem találok szavakat, mesteri
VálaszTörlésM@rti köszönöm, igyekszem elérni, hogy élethű legyen, mert ez már tulajdonképpen nem süti, hanem dísztárgy inkább.
VálaszTörlésKatucikonyha ha szép simára sikerül a terülőmáz, akkor bármi lehet rajta:)
Judit olvastam:)
Erdős Éva köszönöm szépen!
Daniela köszönöm, szerintem mindenki tud szép mézeseket sütni, és pont az a jó, hogy mindenkié más-más.
Bodzazsuzsa köszönöm!
Ildikóm, tudod, csak idő és türelem:)))
Helga nagyon köszönöm, örülök, hogy ízlett a citromos torta! Anyukádnak utólag is boldog születésnapot kívánok!
Az epres spiráltorta kicsit kisebb lesz, mint egy átlag 26-os torta. Ha nagyobb átmérőjűt szeretnél, akkor süss még egy lap piskótát, vágj egy kicsivel szélesebb csíkokat, így magasabb is lesz a torta. A lekvár és a bevonat mennyiségén is emelj, de duplázni nem kell, elég szerintem másfélszeres adag.
Bianka köszönöm szépen!
Gratulálok!
VálaszTörlésCsodás műveket alkotsz!
Meseszép!
VálaszTörlésTerike köszönöm szépen!
VálaszTörlésSzemi köszönöm:)