2011. augusztus 18., csütörtök

Bodzás kivisorbet



Ebben a melegben gondolom jöhet a fagylalt minden mennyiségben. Ez annyira egyszerű, hogy receptnek sem mondanám, de nagyon finom és frissítő lett.

Hozzávalók


  • 10-15 érett kivi
  • bodzaszörp ízlés szerint
  • 1 citrom leve
Meghámozom a kiviket, pürésítem a citrom levével, majd édesítem a bodzaszörppel.
Ezután a fagylaltgépbe töltöm és nagyjából 20 perc alatt elkészítem.

Fagylaltgép hiányában dobozban teszem a mélyhűtőbe és félóránként átkeverem botmixerrel, vagy villával a megfelelő állag eléréséig.

5 megjegyzés:

Petra írta...

Rendkívül mutatós guszta desszert. Nekem bejön. :)))

Okki írta...

Nagyon jól néz ki!
Könnyen elkészíthető és finom is :)

Ami írta...

Milyen jól néz ki ez a desszert! Szívesen megkóstolnám :)

Moha írta...

Petra köszönöm, nekünk is ízlett!

Okki köszi, igen ez gyakran szempont, hogy ne tartson sokáig elkészíteni:))

Ami köszi:)

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...