Oldalak

2011. augusztus 18., csütörtök

Bodzás kivisorbet



Ebben a melegben gondolom jöhet a fagylalt minden mennyiségben. Ez annyira egyszerű, hogy receptnek sem mondanám, de nagyon finom és frissítő lett.

Hozzávalók


  • 10-15 érett kivi
  • bodzaszörp ízlés szerint
  • 1 citrom leve
Meghámozom a kiviket, pürésítem a citrom levével, majd édesítem a bodzaszörppel.
Ezután a fagylaltgépbe töltöm és nagyjából 20 perc alatt elkészítem.

Fagylaltgép hiányában dobozban teszem a mélyhűtőbe és félóránként átkeverem botmixerrel, vagy villával a megfelelő állag eléréséig.

5 megjegyzés:

  1. Rendkívül mutatós guszta desszert. Nekem bejön. :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól néz ki!
    Könnyen elkészíthető és finom is :)

    VálaszTörlés
  3. Milyen jól néz ki ez a desszert! Szívesen megkóstolnám :)

    VálaszTörlés
  4. Petra köszönöm, nekünk is ízlett!

    Okki köszi, igen ez gyakran szempont, hogy ne tartson sokáig elkészíteni:))

    Ami köszi:)

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés