Itt a piros indamintások következő néhány darabja. Nagyon szeretem ezeket a klasszikus karácsonyfadísz kiszúrókat, rengeteg lehetőség rejlik bennük, van amit fejjel lefelé is lehet használni, majd megmutatom:)
Csodálatosan szépek lettek! Ezeket a kiszúrókat nem lehet minden boltban venni ugye?Cukormázzal lekened és aztán írókázol rá? Ugy kérdezem mintha megtudnám csinálni? Csak annyira tetszik!
Remélem a Kookta fizet neked részesedést! Amikor ma voltam, épp téged emlegettek a telefonban, hogy miért nincs kiszúró. Nekem szerencsém volt. A frissen beérkezett mennyiségből (miután elrakták a neten rendelt darabokat), a maradék egyetlen, utolsót sikerült elhoznom. :) Zizu
Én is már csak csatlakozni tudok a többiekhez. Fantasztikusan, csodálatosan, gyönyörűségesen tökéletesek:)! Áruld el légy szíves, mivel színezted ezt az írókát. Melyik ételfestéket használod? Köszi előre is:)! Judit
Csatlakozom az előttem szólókhoz dicséret ügyben.Az én drága férjem kapott kiszúrót tegnap/11.23-án /a kookta-ban.Engem az érdekelne Kedves Moha hogy a mécsest mikor rakod bele?márminthogy először kiszúrod sütés előtt vagy utána,vagy kiveszed a mécsest és csak a tartójával kiszúrod belehelyezed és úgy sütöd meg?Kérlek ha van időd sürgősen válaszolj mert a tészta már össze van gyúrva!! Köszike:Angéla
Angéla én megsütöm a hópelyhet, és amikor kiveszem, még forrón a tepsin kiszúrom a közepét egy 4 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval. Ez pontosan akkora, mint a teamécses. Így a mécses átesik rajta, de amúgy is kell alá tenni valamit amikor használod, fém vagy porcelántányért, mert a mécses alja melegszik. Másik verziót láthatod a második ilyen piros írókás bejegyzésnél, a jobb felső mécsestartón. Ott megsül a hópehely, és külön egy gyűrű a mécsesnek, ez kerül rá majd írókázáskor, pár pötty írókával ráragasztva.
19 megjegyzés:
Szia!!
Nagyon-nagyon szépek lettek, és újra megjött a kedvem, a sütögetéshez, írókázáshoz!!
Szeretném megkérdezni, h. még ezt a tésztát használod??
http://mohakonyha.blogspot.com/2009/11/adventi-koszoruk-mezeskalacsbol.htmltésztát használod??
köszi! Cecil
Cecil köszönöm, már más a tészta, itt találod:http://mohakonyha.blogspot.com/2011/04/mezeskalacs-szalvetatartok.html
Jó sütögetést-írókázást!
nagyon szepek, de nagyon!!!
Gratulalok!
Csodálatosan szépek lettek! Ezeket a kiszúrókat nem lehet minden boltban venni ugye?Cukormázzal lekened és aztán írókázol rá? Ugy kérdezem mintha megtudnám csinálni? Csak annyira tetszik!
Csodálatosak! ez már művészet!
Ezek gyönyörűek :) megint :) Én idén szeretnék készíteni először koszorút, meg díszeket :)
Csodaszépek! Hol lehet ilyen szépséges kiszúrókhoz jutni?
Remélem a Kookta fizet neked részesedést! Amikor ma voltam, épp téged emlegettek a telefonban, hogy miért nincs kiszúró. Nekem szerencsém volt. A frissen beérkezett mennyiségből (miután elrakták a neten rendelt darabokat), a maradék egyetlen, utolsót sikerült elhoznom. :)
Zizu
Én is már csak csatlakozni tudok a többiekhez. Fantasztikusan, csodálatosan, gyönyörűségesen tökéletesek:)! Áruld el légy szíves, mivel színezted ezt az írókát. Melyik ételfestéket használod? Köszi előre is:)! Judit
Remekművek lettek ezek a mézeskalácsaid (is)! Gratulálok!!! Én nem találok sehol ilyen szép kiszúrókat, pedig annyira keresek :(...
Én már semmi újat nem tudok mondani, már minden szépet és jót elmondtak az előttem szólók.
Tökéletesek a munkáid!
Gyönyörűűűű!!:)))
Én kérni szeretnék tőled egy adag türelmet,egy adag kézügyességet,de még ekkor sem tudnék ilyen szépet készíteni:)))))
Nem találok szavakat, annyira gyönyörűek!
Gyönyörű nem találok szavakat
Én még időt is kérnék, hogy ilyen gyönyörűségeket tudjak készíteni, ami soha nem lenne iylen szép. Tényleg hol lehet venni ezeket a kiszúrókat?
Ezek valami gyönyörűek. A legszebbek az egész neten. :))) Gratula. Nagyon ügyes vagy.
Mandala köszönöm!
Éva ezek a Kooktából vannak, és igen először terülőmáz, aztán ha megszáradt, íróka.
Erika köszönöm:)
Vikvi köszi, örülök, hogy kedvet kaptál hozzá, biztosan szépek lesznek!
Erdős Éva a Kooktában, de már úgy tudom kifogytak belőle.
Zizu nem fizet részesedést a Kookta, de örülök, hogy neked még sikerült venni!
Judit köszönöm! A festék: Wilton gél, "Christmas red"
Szilvi köszi, írtam előbb, hogy hol vettem, érdeklődj náluk, hátha lesz még!
Marisz köszönöm, aranyos vagy!
Szindi köszönöm, a jó tündér sajnos nem én vagyok, így a kívánságokat nem tudom teljesíteni!
Illéskrisz köszönöm szépen!
Bianka, köszi!
Kolozsgabi időt én is kérnék, annyi ötletem van, de nem tudom megsütni mindet.....kiszúró lelőhelyét írtam az előbb.
Mac(z)kó köszönöm szépen, örülök, hogy te így érzed, én azért azt gondolom, hogy nagyon sok szép mézes van még!
Csatlakozom az előttem szólókhoz dicséret ügyben.Az én drága férjem kapott kiszúrót tegnap/11.23-án /a kookta-ban.Engem az érdekelne Kedves Moha hogy a mécsest mikor rakod bele?márminthogy először kiszúrod sütés előtt vagy utána,vagy kiveszed a mécsest és csak a tartójával kiszúrod belehelyezed és úgy sütöd meg?Kérlek ha van időd sürgősen válaszolj mert a tészta már össze van gyúrva!! Köszike:Angéla
Angéla én megsütöm a hópelyhet, és amikor kiveszem, még forrón a tepsin kiszúrom a közepét egy 4 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval. Ez pontosan akkora, mint a teamécses.
Így a mécses átesik rajta, de amúgy is kell alá tenni valamit amikor használod, fém vagy porcelántányért, mert a mécses alja melegszik.
Másik verziót láthatod a második ilyen piros írókás bejegyzésnél, a jobb felső mécsestartón. Ott megsül a hópehely, és külön egy gyűrű a mécsesnek, ez kerül rá majd írókázáskor, pár pötty írókával ráragasztva.
Megjegyzés küldése