2013. április 4., csütörtök

Madársaláta gyümölcsökkel





Ez a könnyű saláta a februári Kifőztük magazinban jelent meg, az újság ingyen letölthető az oldalról!


Hozzávalók
  • 1 doboz madársaláta 
  • 4 narancs
  • 2-3 alma
  • 1 gránátalma
  • 1 citrom leve
  • kevés extra szűz olívaolaj
  • só 
  • frissen őrölt bors

Nagyobb szűrőbe téve megmossuk a salátát, lecsöpögtetjük, majd papírtörlőn szétterítve hagyjuk megszáradni. Megtisztítjuk és felkockázzuk a narancsot és az almát is. Ez utóbbit rögtön citromlébe forgatjuk, ne barnuljon meg. A gránátalmából kiütögetjük a magokat. 
Salátástálba tesszük a hozzávalókat, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, rácsurgatunk kevés olívaolajat, és összeforgatjuk. Rövid időn belül tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...