Ez a könnyű saláta a februári Kifőztük magazinban jelent meg, az újság ingyen letölthető az oldalról!
Hozzávalók
- 1 doboz madársaláta
- 4 narancs
- 2-3 alma
- 1 gránátalma
- 1 citrom leve
- kevés extra szűz olívaolaj
- só
- frissen őrölt bors
Nagyobb szűrőbe téve megmossuk a salátát, lecsöpögtetjük, majd papírtörlőn szétterítve hagyjuk megszáradni. Megtisztítjuk és felkockázzuk a narancsot és az almát is. Ez utóbbit rögtön citromlébe forgatjuk, ne barnuljon meg. A gránátalmából kiütögetjük a magokat.
Salátástálba tesszük a hozzávalókat, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, rácsurgatunk kevés olívaolajat, és összeforgatjuk. Rövid időn belül tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése