Gyors és finom leves a kánikulában, megjelent az augusztusi Kifőztük magazinban, az újság ingyen letölthető a weboldalról.
A tálkákat a tálaláshoz a SütniFőzni konyhafelszerelési webáruház biztosította.
Hozzávalók 4 főre
- 1 liter 100%-os ananászlé
- 4 dl kókusztej
- 1 friss ananász vagy 1 doboz cukormentes ananászkonzerv
- kevés nyírfacukor
a díszítéshez:
- kókuszpehely
- citromfűlevél
Nagyobb tálban összekeverjük a gyümölcslét és a kókusztejet, ha konzerv ananászt használunk, akkor azt a levével együtt hozzáadjuk.
Ha friss ananásszal készítjük, akkor azt tisztítás és darabolás után tesszük bele.
Megkóstoljuk, és ha szükséges, kevés nyírfacukorral édesítjük.
Jól behűtjük és tálalásnál megszórjuk kókuszpehellyel, citromfűlevéllel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése