Bento dobozos uzsonna a Kifőztük magazinból, az újság ingyenesen letölthető az oldalról.
A dobozt a Gabroni cég biztosította, az oldalon többféle méretben és formában is találhatunk belőlük!
Hozzávalók:
- 15-20 dkg mini virsli
- ketchup / mustár
- madársaláta
- 1 kápia paprika
- 1 kisebb sárgarépa
- 5-6 karika kígyóuborka
- só, bors, extra szűz olívaolaj, citromlé
- kevés kakukkfű
A mini virsliket forrásban lévő vízbe dobjuk, majd 2 perc főzés után kiszedjük egy tányérra. Ha teljesen kihűlt, akkor mehet a doboz középső részébe.
A kisebbik fedeles edénykébe ketchupot vagy mustárt teszünk.
Megtisztítjuk, megmossuk és felaprítjuk a zöldségeket, fűszerezzük ízlés szerint és pár csepp olajjal átkeverjük.
Ez a saláta kerül a nagyobbik fedeles edénybe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése