Oldalak

2013. december 9., hétfő

Bento box - bento doboz 14




Bento dobozos uzsonna a Kifőztük magazinból, az újság ingyenesen letölthető az oldalról.

A dobozt a Gabroni cég biztosította, az oldalon többféle méretben és formában is találhatunk belőlük!


Hozzávalók:

  • 15-20 dkg mini virsli
  • ketchup / mustár
  • madársaláta
  • 1 kápia paprika
  • 1 kisebb sárgarépa
  • 5-6 karika kígyóuborka
  • só, bors, extra szűz olívaolaj, citromlé
  • kevés kakukkfű
A mini virsliket forrásban lévő vízbe dobjuk, majd 2 perc főzés után kiszedjük egy tányérra. Ha teljesen kihűlt, akkor mehet a doboz középső részébe.
A kisebbik fedeles edénykébe ketchupot vagy mustárt teszünk.
Megtisztítjuk, megmossuk és felaprítjuk a zöldségeket, fűszerezzük ízlés szerint és pár csepp olajjal átkeverjük.
Ez a saláta kerül a nagyobbik fedeles edénybe. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése