A recept a márciusi Kifőztük magazinban is megjelent, az újság ingyenesen letölthető a weboldalról.
A salátás készlet a Sütnifőzni webáruházból származik.
Hozzávalók 6-8 személyre
- 5 narancs
- 2 banán
- 4 nagy kivi
- 2 alma
- 1 friss ananász
- 2 dl jól behűtött Cocomas kókusztejszín
- 1 vegyszermentes citrom leve és reszelt héja
- 1-2 evőkanál kókuszcukor
Megtisztítjuk és feldaraboljuk a gyümölcsöket, nagyobb tálba tesszük valamennyit. Tetszés szerinti mennyiségű vízzel és a citrom levével felöntjük, majd kevés kókuszcukorral ízesítjük a salátát. Ezután 1/2 órát állni hagyjuk.
Tálalás előtt a jól behűtött kókusztejszínt mélyhűtőbe rakjuk 10-15 percre, majd robotgéppel habbá verjük.
A tálkákba adagolt gyümölcssaláta tetejére 1-2 evőkanál habot szedünk, és megszórjuk reszelt citromhéjjal.
Tipp: ha konzerv ananászt használunk, annak a levét is a tálba öntjük a citromlével együtt. Víz helyett tehetünk bele 100%-os gyümölcslevet, így azonnal kínálhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése