2015. augusztus 25., kedd

Kakukkfüves, mustáros grillezett csirkemáj



Nagyon finom a csirkemáj így ízesítve, ha nem tudunk szabad tűzön grillezni, akkor készítsük el sütőben.
A recept megjelent a Kifőztük magazinban is, az újság letölthető a weboldalról.

A kerámiatál sütésre is alkalmas, lelőhelye a SütniFőzni webáruház.

Hozzávalók
  • 50 dkg csirkemáj
  • 20 dkg szeletelt bacon
  • kakukkfű ( friss vagy szárított)
  • mustár
  • frissen őrölt bors

Megmossuk és lecsöpögtetjük a májat. A kiterített baconszeleteket vékonyan megkenjük mustárral, megszórjuk kakukkfűvel. Minden szeletre egy májat teszünk, sózzuk, borsozzuk és beletekerjük a szalonnába. Parázs fölött gyakran megforgatva megsütjük.
Friss salátával azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

AddThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...