Nagyon finom a csirkemáj így ízesítve, ha nem tudunk szabad tűzön grillezni, akkor készítsük el sütőben.
A recept megjelent a Kifőztük magazinban is, az újság letölthető a weboldalról.
A kerámiatál sütésre is alkalmas, lelőhelye a SütniFőzni webáruház.
Hozzávalók
- 50 dkg csirkemáj
- 20 dkg szeletelt bacon
- kakukkfű ( friss vagy szárított)
- mustár
- só
- frissen őrölt bors
Megmossuk és lecsöpögtetjük a májat. A kiterített baconszeleteket vékonyan megkenjük mustárral, megszórjuk kakukkfűvel. Minden szeletre egy májat teszünk, sózzuk, borsozzuk és beletekerjük a szalonnába. Parázs fölött gyakran megforgatva megsütjük.
Friss salátával azonnal tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése