Joghurtos finomságok hozzáadott cukor nélkül, a cookori.com webáruház jégkrémformájában.
A recept megjelent a Kifőztük magazinban is, az újság ingyenesen letölthető a weboldalról.
Hozzávalók:
- 40 dkg görög joghurt
- 2 dl alaposan behűtött habtejszín
- Dia-Wellness 1:4, négyszeres édesítő
- tetszés szerinti gyümölcs (eper, kivi, szeder, barack)
- citromlé
A gyümölcsöt kevés édesítővel és citromlével együtt villával összetörjük.
A joghurtot is édesítjük, majd hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt.
A jégkrémkészítő formába felváltva adagoljuk a joghurtot és a gyümölcspépet. Beleillesztjük a pálcikákat, és fagyasztóba tesszük.
Tálalás előtt egy pillanatra folyó víz alá tartjuk a formát, így könnyen ki tudjuk venni a jégkrémeket.