Mától elérhető a Kifőztük magazin 2.száma, benne sok finomsággal.
9 megjegyzés:
Névtelen
írta...
Hello Moha, Most toltottem le az ujasgot!SZUPERRRRR!Koszonom szepen Nektek!Szinte az osszes recit ki fogom probalni ,amelyiket nem az csak az osszetevo miatt van(parom nem mindenevo :)))De most tenyleg az elso szam is szuper volt,de ez most meg klasszabb!:)Ja es meg annyit,hogy egybol kiszurtam melyik eteleket keszitetted TE!:)A kivitelezes es a fotozas mindent elarul:)A csirkeraguleves egyszeru es megis guszta talalasa.Mmmmmmmm:)Kivanom hogy hozzon Neked sok sok oromet meg nagyon sokaig!:)
gratulálok az újsághoz, az ötlet nagyon jó de hagy éljek egy kritikával is: a weboldal és az újság kinézetre lehetne igényesebb is, engem olykor a nyolcvanas évekre emlékeztet, régimódi és nem tetszik. A fotók sem szépek.
Kedves ricotta! Köszönjük a gratulációt és az észrevételeket. A weboldal kinézetén folyamatosan dolgozunk,hogy egyre szebb és jobb legyen. A fotózás egyikünknek sem szakmája,amatőr szinten műveljük, nem többszázezres felszerelésekkel és műtermi körülményekkel. Ettől függetlenül próbál mindegyikünk ezen a téren is fejlődni,tanulni.
Ricotta itt még folytatnám: ez az újság azért is jött létre,amit a beveztőben Szepy megemlített,itt egyszerű háziasszonyok sütnek-főznek,és a képeken valóban az elkészült (és később elfogyasztott) étel szerepel. Sajnos sok olyan "színvonalas" "modern" újsággal találkoztam már,ahol a kép biztosan nem a receptben szereplő ételt ábrázolta,illetve a recept alapján elkészített süti soha az életben nem fog úgy kinézni,mint a képen lévő!
Mi tartjuk, amit ígértünk és vállaltunk, hogy itt beszerezhető alapanyagokból,bárki által elkészíthető ételek-sütik készülnek, és a fotón is azok szerepelnek.
az ötletet nagyon díjazom, és egyet is értek azzal, hogy nem kell kaffir lime levél az ebédbe, hogy finom legyen. mondjuk zselatin se a sütibe. nem erről beszélek. nem kell százezres fotóapparát egy jó fotóhoz, sokszor egy fehér kartonpapír is megteszi. de lehet, hogy ízlésbeli különbségeink vannak, azon meg kár vitatkozni.
Ricotta, megteszed, hogy megmutatsz egy képet, hogy mi az ami neked tetszik, hogy kell kinéznie. Mondjuk, olyat, amit Te csináltál. Hogy lássuk, hogy tényleg nem kell hozzá extra felszerelés, elég egy fehér kartonlap is. És abban igazad van, hogy ízléssel kapcsolatban kár vitatkozni.
Ricotta ahol lehet,megoldom zselatin nélkül is. Ha szállítani kell a sütit,akkor viszont nem mindig lehet megúszni,hiszen egy könnyű tejszínes / joghurtos / túrós krém nem áll meg a lábán. A főzött + vajkrémes sütik nyilván megvannak zselatin nélkül is. A fotózáshoz én használok egy nagy derítőlapot(karton alufóliával bevonva sk) és igyekszem nappali fénynél készíteni.
9 megjegyzés:
Hello Moha,
Most toltottem le az ujasgot!SZUPERRRRR!Koszonom szepen Nektek!Szinte az osszes recit ki fogom probalni ,amelyiket nem az csak az osszetevo miatt van(parom nem mindenevo :)))De most tenyleg az elso szam is szuper volt,de ez most meg klasszabb!:)Ja es meg annyit,hogy egybol kiszurtam melyik eteleket keszitetted TE!:)A kivitelezes es a fotozas mindent elarul:)A csirkeraguleves egyszeru es megis guszta talalasa.Mmmmmmmm:)Kivanom hogy hozzon Neked sok sok oromet meg nagyon sokaig!:)
Udv.:Kata:)
Kata aranyos vagy,nagyon köszönöm! Remélem ízleni is fog minden, amit kipróbálsz
gratulálok az újsághoz, az ötlet nagyon jó de hagy éljek egy kritikával is: a weboldal és az újság kinézetre lehetne igényesebb is, engem olykor a nyolcvanas évekre emlékeztet, régimódi és nem tetszik. A fotók sem szépek.
ricotta
Kedves ricotta! Köszönjük a gratulációt és az észrevételeket. A weboldal kinézetén folyamatosan dolgozunk,hogy egyre szebb és jobb legyen.
A fotózás egyikünknek sem szakmája,amatőr szinten műveljük, nem többszázezres felszerelésekkel és műtermi körülményekkel. Ettől függetlenül próbál mindegyikünk ezen a téren is fejlődni,tanulni.
Ricotta itt még folytatnám: ez az újság azért is jött létre,amit a beveztőben Szepy megemlített,itt egyszerű háziasszonyok sütnek-főznek,és a képeken valóban az elkészült (és később elfogyasztott) étel szerepel. Sajnos sok olyan "színvonalas" "modern" újsággal találkoztam már,ahol a kép biztosan nem a receptben szereplő ételt ábrázolta,illetve a recept alapján elkészített süti soha az életben nem fog úgy kinézni,mint a képen lévő!
Mi tartjuk, amit ígértünk és vállaltunk, hogy itt beszerezhető alapanyagokból,bárki által elkészíthető ételek-sütik készülnek, és a fotón is azok szerepelnek.
az ötletet nagyon díjazom, és egyet is értek azzal, hogy nem kell kaffir lime levél az ebédbe, hogy finom legyen. mondjuk zselatin se a sütibe. nem erről beszélek. nem kell százezres fotóapparát egy jó fotóhoz, sokszor egy fehér kartonpapír is megteszi. de lehet, hogy ízlésbeli különbségeink vannak, azon meg kár vitatkozni.
ricotta
Ricotta, megteszed, hogy megmutatsz egy képet, hogy mi az ami neked tetszik, hogy kell kinéznie. Mondjuk, olyat, amit Te csináltál. Hogy lássuk, hogy tényleg nem kell hozzá extra felszerelés, elég egy fehér kartonlap is.
És abban igazad van, hogy ízléssel kapcsolatban kár vitatkozni.
Ricotta ahol lehet,megoldom zselatin nélkül is. Ha szállítani kell a sütit,akkor viszont nem mindig lehet megúszni,hiszen egy könnyű tejszínes / joghurtos / túrós krém nem áll meg a lábán. A főzött + vajkrémes sütik nyilván megvannak zselatin nélkül is.
A fotózáshoz én használok egy nagy derítőlapot(karton alufóliával bevonva sk) és igyekszem nappali fénynél készíteni.
Megjegyzés küldése