Hűsítő finomságokkal, grillezett ételekkel, salátákkal megjelent a Kifőztük 5. száma!
Ebben a számban a tecnikai részbe fagyihoz való ostyákat készítettem, megsütöttem az olvasók által megszavazott ribizlis habos tortát és készült egy parfétorta is.
3 megjegyzés:
Névtelen
írta...
Mi lesz a parfétortával, ha kiolvad? elkezd szépen szétfolyni? Nem merek nekiállni ebben a hőségben.
3 megjegyzés:
Mi lesz a parfétortával, ha kiolvad? elkezd szépen szétfolyni? Nem merek nekiállni ebben a hőségben.
Gratulálok mindenkinek, szuper lett megint!:-))
A ribizliset(is) kinéztem, ha lesz ribizlim, elészítem!:-))
Kedves névtelen, a parfétortát a fagyasztóban kell tárolni, amikor enni szeretnél belőle vágsz egy szeletet, a többi megy vissza a fagyóba.
Andi köszönjük, ribizlis fini lesz:)
Megjegyzés küldése